Én rumba szoktam áztatni a mazsolát :) Sütés előtt.
Plusz az űrkaják jutnak erről eszembe, amik hely- és súlytakarékossági okokból ilyen gusztusos formában tárolandók, és vízre hasonlóan reagálnak fogyasztás előtt.
A sorozat első két eleme még tetszik is. Hidratálódnak. Mondjuk nem számoltam meg a mazsolaszemeket, de mondhatjuk, hogy abból lesz a szőlő. De azt már nem értem, hogy lesz egy almaszeletből egész alma.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.