HTML

Pörgesd meg, baby!

Küldj levelet a rotatecanvas@gmail.com-ra, ha találtál valami hasznosat, vicceset, és megosztanád!

Friss topikok

  • rotatecanvas: nicolehill.blogspot.com/2010/10/halloweens-best.html (2012.02.23. 23:02) Szerintem az owling:

Címkék

bagoly (1) blogok (2) bringa (1) csajoscsipkés (1) diy (1) font (2) freebies (2) inspiráció (2) lookbook (2) péntek (1) portfoliok (2) qr (1) reklámok (5) stock (4) szín (3) zene (7) Címkefelhő

2012.03.26. 07:35
rotatecanvas

Ha szeretted volna tudni...

lehet, hogy most már mégse tudnád. De ilyen nincs! :D Szóval, milyen érzés, hogy minden második marhát a McDonalds vágat le?

Szerintem még ha annyira sok húst ennék, akkor is annyira szerettem volna tudni, hogy a marhákra vonatkozó húsipar felét egy ilyen multi tartja kézben, mint találkozni ma reggel a házi kaszáspókommal. Ahogy a gép mögé ereszkedett, ruganyos testével földet érve... feltűnt, hogy igazán jó kis lengéscsillapítói voltak...

Én azt mondom, hogy elbaltázott szöveget sikerült kitalálniuk. Ráadásul aki nem eszik húst, annak nem kellemes ránéznie a plakátra. Aztán meg vannak a lelkes húsevők, akik mégis elborzadnak a nyers hús látványától. Nem vicc :) 

Mark Zuckerberg nem lett vega, csak vállalja a mészárlást azért a húsért, amit magába töm. Kíváncsi lennék, hány százalékára esne vissza a húsfogyasztás, ha mindenki így gondolná.

 

Azóta láttam ugyanilyen plakátot krumplival is. Nem értem, akkor a burgonyakereslet felét is a McDonalds adja Magyarországon?


Szólj hozzá!

Címkék: reklámok


A bejegyzés trackback címe:

https://rotatecanvas.blog.hu/api/trackback/id/tr654339658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása